Mariacos Lips Lifting

Lips Lifting hoito – Uusi menetelmä

Onko ongelmasi rohtuneet kuivat huulet tai ikääntyminen? Haluatko täydelliset hyvän näköiset huulet? Nyt meiltä luonnollinen huulten täyttö- ja muotoilumenetelmä.

Lips Lifting on koneellinen huulien hoito- ja uudelleen muotoilumenetelmä. Siinä huulille levitetään hyaluronia ja se imeytetään kivuttomasti huuliin luonnonvalon avulla.

Lips Lifting tuottaa jo yhdellä käsittelyllä viikkojen huulia hoitavan vaikutuksen. Suositellaan 4-8 kerran sarjahoitoa 2 kertaa viikossa iästä riippuen. Näin saat parhaimman huuliasi muotoilevan lopputuloksen. Tee myös kerran kuukaudessa ylläpitohoito.

Hoidon mukana myydään kotihoitotuote, joka ylläpitää kosteuttavaa ja muotoilevaa vaikutusta huulillasi.

Mariacos Lip Lifting studion® konsepti on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia huultesi hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti! Ikääntyminen poistaa elimistöstämme luonnollista HYALURON-NESTETTÄ, joka pitää elimistössämme nivelemme notkeina ja ihomme kimmoisana.

Mariacos Lips Lifting studioissa® kauneusalan ammattilainen puhdistaa huulesi ja sivelee huulillesi hyaluron-nestettä, joka imeytetään Blue light-valolaitteen avulla täysin kivuttomasti huulillesi. Blue light valo on luonnonvalon sinistä valotaajuutta eikä se sisällä uv-valoa. Hoito kestää kerrallaan ainoastaan 5-7 minuuttia.

Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hoidetut. Hyaluron-neste ja kollageenit ovat ihon avainkomponentteja. Hyaluron-neste voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Hyaluron-neste samalla  hoitaa huultesi ulkoisia vaurioita ja estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua. Välittömät tulokset.

Kun haluat myös lisää turvotusta huuliisi, ensimmäisellä hoitokerralla saat mukaan huulia hoitavan ja verenkiertoa vilkastuttavan kotihoitotuotteen, jota voit käyttää päivittäin jopa 3-6 kertaa. Paras ja kestävin lopputulos saavutetaan sarjahoitona laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä. Hoito voidaan tehdä  2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan.

Lue lisää hoidosta osoitteesta: www.mariacos.fi

Kommentointi on suljettu.