Velasmooth

Tehokas ratkaisu selluliittihoitoon ja ihon kiinteytykseen vartalolle. Turvallista elos-teknologiaa. Miellyttävä ja luotettava. Myös lihaskipuihin.

Täydellinen ratkaisu selluliitin poistoon ja kiinteytykseen. Velasmooth elôs-teknologia on kehittynein hoitomuoto selluliittiin, rasva- ja nestekertymiin, lihas- ja nivelkipuihin, ihon kiinteytykseen, sekä nopeuttamaan kudosten paranemista ennen ja jälkeen rasvaimun. Velasmoothia voidaan käyttää koko vartalon alueella veltostuneeseen kudokseen.

Velasmoothin toiminta perustuu elôs-teknologiaan, jossa yhdistyvät infrapuna, radiofrekvenssi, imupaine ja mekaaninen hieronta. Infrapuna ja radiofrekvenssi lämmittävät syviä rasvakerroksia. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen rasva-aineenvaihduntaa. Lämpöenergia stimuloi uuden kollageenin muodostumista. Imupaine ja mekaaninen hieronta tasoittavat kudosta ja edistävät soluun kertyneen nesteen poistumista imusuonistoon. Imupaine aktivoi verenkiertoa sekä lymfakiertoa ja nopeuttaa näin selluliitin hajoamista.

Velasmoothin edut

Ihon pinta tasoittuu, selluliitti vähenee ja iho on pehmeämpi, kiinteämpi ja kauniimpi. Käsittely vähentää turvotusta ja nestekertymiä sekä edistää aineenvaihduntaa. Tuloksia nähtävissä 4-5 hoitokerran jälkeen. Hoidot ovat miellyttäviä ja lyhyitä.

Mitä selluliitti on?

Selluliitti tarkoittaa epätasaisia rasvakertymiä. Rasvasolut ovat suurentuneet ja ryhmittyneet yhteen ja niitä ympäröi säikeinen sidekudos. Suurentuneet rasvasolut painavat ja puristavat veri- ja lymfasuonia. Selluliitin seurauksena veri- ja imunestekierto häiriintyvät ja solujen hapensaanti ja aineenvaihdunta hidastuvat. Soluihin kertyy nestettä ja kuona-aineita. Selluliittia esiintyy eniten vyötäröllä, vatsalla, lantion ympärillä, reisissä, polvien sisäreunoissa ja nilkoissa.

Selluliitin aiheuttajat

Hormonaaliset syyt, perinnöllisyys, ikä, ravintotekijät, verenkierron heikkous ja liikunnan puute.

Hoitokerrat ja käsittelyvälit

Velasmooth käsittelyjä suositellaan aina sarjahoitoina 1-3 kertaa viikossa 5-6 viikon ajan riippuen ongelman laajuudesta ja käsiteltävästä alueesta. Alkukäsittelysarjaksi suositellaan 8-12 kertaa. Ylläpitohoitoja suositellaan jatkossa 1 kk:n kuluttua ja jatkossa 1-3 kk:n välein.

Ennen hoitoa

Hoidettavalta alueelta tulisi poistaa/lyhentää karvoitus edellisenä päivänä, jos se on pitkää. Vältä muutaman päivän ajan ennen hoitoa vahan käyttöä tai toimenpiteitä, jotka voivat aiheuttaa ihon rikkoontumista. Ihon kuorinta hoitoa edeltävänä iltana takaa hoitopään hyvän kontaktin ihoon. Muista myös ihon kosteutus.

Hoidon jälkeen

Hoito lisää kehon aineenvaihduntaa, joten on tärkeää juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä, jotta kuona-aineet poistuvat kehosta eivätkä palaa takaisin verenkiertoon. Liian vähäinen vedenjuonti hoidon jälkeen saattaa aiheuttaa päänsärkyä, huonon olon ja samalla hoidolla tavoiteltu kuona-aineista puhdistautuminen häiriintyy ja tulokset heikkenevät. Velasmooth sarjahoidolla saadaan paremmat ja pitkä aikaisemmat tulokset, kun hoitoon yhdistetään terveellisempi ruokavalio ja elämäntavat. Näin kuona-aineita ei pääse heti kertymään kudoksiin takaisin hoidon loputtua.

Lisätietoja hoidosta ja varaukset p. 045 2313 676

Kommentointi on suljettu.